Най-чести въпроси при изработката на магнити за хладилника

Подготвихме за Вас списък от най-често задаваните въпроси във връзка с печата и изработката на фотомагнити за хладилник, които ни изпращате и се постарахме грижливо и най-подробно да отговорим. Тук е списъкът на най-честите въпроси (FAQ):

При препоръчана пратка с възможност за проследяването ѝ начисляваме 4,90 €. Плащането протича предварително с банков превод или с платежна карта онлайн.

При поръчки на стойност на стоката, надвишаваща след всички намаления 49.90 € не начисляваме стойността на транспорта и опаковането. В случай на предложения в акция тези условия може да бъдат променени и временно заменени с други.

Фотомагнитите за хладилник можете да платите лесно по няколко изпитани начина: платежна карта онлайн – бърз и безопасен начин на плащане чрез платежен портал, плащане с банков превод – предварително заплащате поръчката с превод от Вашата банкова сметка към нашата немска банкова сметка, или с помощта на услугата PayPal.

За да имаме достатъчен резерв за изработката на фотомагнити за хладилник от изпратените от Вас снимки, запазваме си максимално 10 дни за изработката на магнитите. Ако изберете предварително плащане с банков превод, времето за изработка отчитаме от едва от деня на вписване на плащането по нашата сметка. За експедицията на стоката информираме с имейл, времето за превоз продължава от 5 до 20 работни дни.

От дългосрочна практика знаем, че проблемът в преобладаващата част от случаите е на страната на превозвача. В редица ситуации възникват проблеми поради недоставяне на съобщение за приемане на пратката. В случай че изберете проследяване на препоръчана пратка, изпращаме нейния номер на подаване с имейл заедно с посочване на уеб страницата на превозвача, където можете да проследите пратката. Така сами можете да проверите къде се намира Вашата пратка.

В случай че Вашият проблем продължи, обърнете се към нас на megnito@dokidoki.cz. Загубената препоръчана пратка можем да рекламираме, продължителността на рекламацията обикновено е 21 календарни дни.

За подготовка на магнити за хладилник е достатъчна обикновена снимка от дигиталните фотоапарати и мобилните телефони. Снимките можем да обработим от Инстаграм и други приложения, достатъчно е да влезете и изберете подходящите снимки. Самите снимки не е необходимо предварително да обработвате, орязването до подходящия формат направете простичко по време на процеса на поръчка директно на нашата уеб страница.

Вашите снимки ще отпечатаме в най-високо качество върху полуматова фотохартия, нея в последствие подлагаме на гъвкаво магнитно фолио с дебелина 0,4 mm. Магнитното фолио лесно се мести и същевременно не уврежда подложката. Силата на магнита е достатъчна за залавяне върху хладилник, аспиратор, метална каса за врата и др.

При поръчване на фотомагнити за хладилник по никакъв начин не Ви ограничаваме. Само от Вас зависи колко магнита за хладилник със собствени снимки искате да поръчате за изработка.

Ние винаги се грижим за вашето максимално удовлетворение и искаме най-доброто за нашите клиенти. Ако все пак се случи да не сте доволни от нашите магнити за хладилник, тогава ние Ви предлагаме по-добри от стандартните условия за рекламация. Какво ако все пак се случи по някаква причина доставената от нас стока да не Ви допадне? Не пречи, можете да ни я върнете до 30 дни, а ние без излишни въпроси в последствие ще Ви върнем парите с превод по Вашата сметка.

Не намерихте в списъка на въпросите (FAQ) отговор на питането, което търсихте?
Няма значение, напишете ни и ние ще Ви се обадим с отговор възможно най-бързо.

Пощенски разноски само 4,90 €

За всички обичайни пощенски пратки

Доставка от 10 работни дни

Бърза изработка и доставка

Качествена фотохартия

Печатаме на полуматова фотохартия

Магнитно фолио

Използваме еластично магнитно фолио