Всичко за покупката

Колко струва транспортът?

За пратка с възможност за проследяване в интернет таксуваме zaračunamo 4,90 €. Плащането може да се извърши предварително с наложен платеж, банков превод или онлайн с платежна карта. Останалите разходи за доставка се поемат от нашето дружество.

При поръчки на стойност на стоката, надвишаваща след всички намаления 49.90 €, не начисляваме стойността на транспорта и опаковането. В случай на предложения в акция тези условия може да бъдат променени и временно заменени с други.

Колко струва транспортът?

Как мога да платя магнитите?

Фотомагнитите за хладилник можете да платите лесно по няколко изпитани начина:

Платежна карта онлайн - бърз и безопасен начин на плащане чрез платежен портал

Превод на плащане - заплащате поръчката с превод от Вашата банкова сметка

PayPal - услугата ще заплатите с помощта на защитен платежен портал

Как мога да платя магнитите?

Кога ще получа фотомагнитите?

За да имаме достатъчен резерв за изработката на фотомагнити за хладилник от изпратените от Вас снимки, запазваме си максимално три дни за изработката на магнитите. Ако изберете предварително плащане с банков превод, времето за изработка отчитаме от едва от деня на вписване на плащането по нашата сметка.

За експедицията на стоката информираме с имейл. В имейловото съобщение ще Ви бъде изпратен кодът на подадената пратка, според който можете да следите колетчето на уеб страницата на превозвача.

Кога ще получа фотомагнитите?

Трябва ли да обработя снимките преди печата?

Ако обикновено обработвате снимките си, то сигурно знаете точно по какъв начин се подобряват снимки. Но ако с обработката на снимки нямате опит, ще е по-добре да ги изпратите в първоначалното им състояние.

Не е необходимо предварително да се занимавате и с формата на снимките, самото орязване до подходящия формат направете простичко по време на процеса на поръчка директно на нашата уеб страница.

Вашите снимки, записани от компютъра, мобилния телефон или направо от Инстаграм, или други приложения, грижливо ще отпечатаме с най-високо качество върху полуматова фотохартия и ще я залепим върху гъвкаво магнитно фолио с дебелина 0,4 mm.

Трябва ли да обработя снимките преди печата?

Мога ли да рекламирам магнитите?

Ние винаги се грижим за вашето максимално удовлетворение и искаме най-доброто за нашите клиенти. Ако все пак се случи да не сте доволни от нашите магнити за хладилник, тогава ние Ви предлагаме по-добри от стандартните условия за рекламация.

Какво ако все пак се случи по някаква причина доставената от нас стока да не Ви допадне? Не пречи, можете да ни я върнете до 30 дни, а ние без излишни въпроси в последствие ще Ви върнем парите с превод по Вашата сметка.

Мога ли да рекламирам магнитите?

Къде да намеря още информация?

Преди самата покупка на магнити за хладилник грижливо се запознайте с общите търговски условия. същевременно можете да видите по какъв безопасен начин се разпореждаме с Вашите лични данни, които ни поверявате, когато правите поръчката си. Не забравяйте да се запознаете и с файловете с бисквитки, които редовно използваме в нашия онлайн магазин, за да опростим предлаганите услуги.

Търсите ли по-подробни сведения, можете да ги намерите при най-често задаваните въпроси

Къде да намеря още информация?

Пощенски разноски само 4,90 €

За всички обичайни пощенски пратки

Доставка от 10 работни дни

Бърза изработка и доставка

Качествена фотохартия

Печатаме на полуматова фотохартия

Магнитно фолио

Използваме еластично магнитно фолио